top of page

Webbsida
Eva Willstrand

 

Stilrent, inbjudande och lättnavigerat

 

Eva Willstrand är en uppskattad föreläsare, utbildare och coach/rådgivare inom strategisk kommunikation och ledarskapsfrågor.

Hon kontaktade mig för att få hjälp att skapa helt ny webbdesign till hennes hemsida. En hemsida som skulle kännas professionell, inbjudande och anpassad för alla typer av enheter. Eva hade dessutom en strikt grafisk profil att utgå ifrån, och som hela layouten behövde baseras på.

 

Då hon använde webbplattformen One Website Builder och önskade fortsätta med det, valde jag att skapa en helt ny hemsida från grunden i samma CMS-system. Jag skapade en ny struktur för hemsidan som delade upp och tydliggjorde varje modul. Där hemsidan tidigare varit rörig och svårnavigerad har varje respektive undersida nu fått en snygg och stilren layout och en tydlig navigering där besökaren leds till rätt Call To Action.  

"Jag blev tipsad av en vän att kontakta Louise på ContentStudion när jag behövde hjälp att skapa en affärsmässig och användarvänlig hemsida. Det var en ren fröjd att samarbeta med Louise! Hon är skicklig i sitt hantverk, lyhörd, kreativ och stilsäker. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer."

Eva Willstrand,

Willstrand kommunikation & ledarskap

Eva Willstrand, utbildare, föreläsare, coach
bottom of page