top of page

Layout design

Vill du ha hjälp att skapa en layout för en reklamfolder, snygga visitkort,
eller kanske en proffsig powerpointpresentation?

Genom att arrangera bilder och texter optimalt hjälper jag som layoutare dig att förmedla ditt budskap på ett estetiskt tilltalande, tydligt och sammanhängande sätt. 

 

Jag skapar rapporter, tjänstedokument, visitkort, annonser för sociala medier, broschyrer, flyers, webbsidor, blogginlägg, redaktionella artiklar – you name it. Jag arbetar främst i InDesign, Photoshop, Canva, Powerpoint, Google Slides och Wix. 

Vad behöver du hjälp med?

Vad betyder egentligen
layout design?

Själva ordet layout betyder "att lägga fram" eller "att arrangera". Och det är precis vad det handlar om – att grafiskt disponera text och bild på en given yta så att mottagaren dels har lust och dels har möjlighet att enkelt ta till sig budskapet. 

En klok och inspirerande layout är fullkomligt avgörande för att du ska kunna skapa användarvänliga, engagerande produkter inom såväl digital som tryckt media.

Layout handlar i grund och botten om kommunikation. En bra layout design kommunicerar ditt budskap på ett sätt som hjälper mottagaren att ta emot och förstå det.

 

Rätt layout kan inspirera till handling och slutligen konvertering, medan en trist layout snabbt förlorar mottagarens intresse och engagemang. 
 

Jag ser till att layouten håller högsta nivå med väl avvägda färger, typografi och god läsbarhet för alla typer av digitala- och tryckprodukter. Hör av dig och berätta vad du behöver, så går vi igång!

Exempel på layoutuppdrag

Här hittar du ett axplock av layoutuppdrag jag gjort genom åren.

Grand hotel.png

Varumärkeshandbok

Så säger mina kunder

"Louise är verkligen en content specialist ut i fingertopparna.
En begåvad layoutare som levererar tydliga och fina
produkter, med väldigt lite behov av korr och som kan skapa guld av i princip vad som helst. Kvaliteten håller alltid en hög nivå och hennes varma, personliga framtoning lyser även igenom i hennes produkter."

LINNÉA FREDIN / COMMUNICATIONS MANAGER,
KEYSTONE EDUCATIONS GROUP


Det har varit så roligt att samarbeta med Louise!
Vi är så glada för allt hon gjort för vårt varumärke, hon är en stjärna på det hon gör och har ett stort personligt engagemang!

Louise har lagt ribban och sett till att vårt instagram-konto har en hög kvalititétsnivå. Inte minst med hjälp av den fina varumärkeshandbok som hon hjälpt oss att ta fram.

Louise och byrån Hildegun hon jobbar för, har varit en riktigt fin och mycket kompetent samarbetspartner! Förhoppningsvis korsas våra vägar snart igen.

MALIN CARRICK / PROJEKTLEDARE & PROJEKTUTVECKLARE
PÅ MALIN CARRICK DEVELOPMENT

"Louise är en engagerad, kunnig och väldigt kompetent person. Hon är lyhörd för vilka behov kunden har samtidigt som hon har mod att dela sina egna åsikter. Hon är kreativ och skapar levande texter och snygg layout.

 

Louise är lätt att samarbeta med och hon engagerar sig i sina projekt.
Hon är självgående och tar stort ansvar för slutresultatet. Jag kan varmt rekommendera Louise, inte bara som skribent och layoutare. Vilket jobb hon än tar sin an, utför hon med stor noggrannhet och stort ansvarstagande."

AGNETHA STAGLING BIRGERSSON / GRUNDARE FAMILJEAKADEMIN

bottom of page