top of page
Louise Ringheim Foss ContentStudion

Hängiven Copywriter
& Digital content specialist

Vad kan jag göra för dig?

Med15 års expertis inom content creation vet jag hur din artikel, annons, nyhetsbrev eller layoutprodukt ska utformas för att nå fram till just din målgrupp.


Med fingertoppskänsla och stort engagemang levererar jag högkvalitativa sökmotoroptimerade texter och layoutprodukter skräddarsydda efter dina behov. 

 

Mina texter och layoutprodukter har publicerats i Dagens industri, på affärsvärlden.se, i sociala medier, på oräkneliga webbsidor och i mängder av tryckproduktioner.

Min bakgrund

Louise Ringheim Foss, copywriter, layoutdesigner, ContentStudion

Freelance Copywriter

Freelance Copywriter & Layout designer

Freelance Journalist
& Digital content creator

Ringheim Produktion 2017 2021

Senior Digital content specialist
& Layout designer

Communications manager

Familjeakademin 2017  2021

Content manager & Layout designer

utbildning.se 2008  2014

UTBILDAD VID

Berghs School of Communication:
copywriting

Södertörns högskola:
fil.kand. i Medie-och kommunikationsvetenskap

Hubspot Academy:
Inbound marketing

Samuraj PR:
PR-grund

Batteri kommunikation:
InDesign avancerad

Sveriges Kommunikatörer:
Webbpsykologi & beteendedesign

 

Journalistakademien:
Journalistik

Stockholms universitet:

engelska &  projektledning.

Min story

Redan som barn var jag uppslukad av kommunikationens betydelse. Jag ägnade all min lediga tid åt att skriva och rita berättelser, skapa dikter och sångtexter. Vänner och bekanta brukade be mig att läsa och framföra mina alster för dem varje gång vi träffades och jag drabbades av en hänförande insikt:


 

Som äldre drogs jag till reklam- och marknadsföringsvärlden, fascinerad av hur människors åsikter, känslor och beteenden kan påverkas så kraftfullt genom skriftlig och visuell kommunikation. Det ledde till flera års utbildning inom medie och kommunikationsvetenskap, copywriting, journalistik, webbpsykologi och beteendedesign.

 

Jag ägnade mer än14 års hängivet arbete åt att hjälpa företag inom alla typer av branscher, att marknadsföra sig mer effektivt mot sin specifika målgrupp och att beröra sin publik genom mer slagkraftig kommunikation.

Jag älskade mitt arbete! Faktiskt så mycket att jag under min andra mammaledighet startade min egen frilansverksamhet som Copywriter, Layout designer och Digital content specialist.

Fem lärorika år senare, valde jag en kylig höstdag att säga upp mig från min dåvarande deltidsanställning och satsa fullt ut på min frilansverksamhet. Ett, tu tre så gjorde ContentStudion entré.

"Jag kan använda kommunikation, ord, former och uttryck till att
beröra andra människor!"

Idag är jag otroligt stolt över mitt beslut. Stolt över att få använda alla mina kunskaper och talanger i ett arbete som känns meningsfullt och fritt. Stolt över att kunna välja mina egna härliga kunder och samarbetspartners. 

Som frilansande copywriter och layout designer hjälper jag nu varje dag företag som ditt, att berätta sin egen unika historia och att utmärka sig från sina konkurrenter i en fullsatt arena.

 

Genom text, bild och strategisk kommunikation hjälper jag dig att nå ut så att du kan uppnå den framgång du förtjänar och längtar efter.
 

Louise Ringheim Foss, copywriter, layout designer, ContentStudion

Att vara egenföretagare i en konkurrensutsatt bransch kräver varje dag stora mängder mod, uthållighet och kreativitet, men när jag ser all den positiva inverkan mitt arbete har i mina kunders verksamhet, då vet jag att det är värt alla ansträngningar.

Är du också redo att vässa din kommunikation? Vill du också nå ut i bruset och få större effekt av dina marknadsföringsinsatser? Hör av dig, så sätter vi igång!

Sagt om Louise

"Working with Louise has been a true delight. As a copywriter, she has consistently been dedicated, thorough and punctual in every task.
Her collaborative nature and service-oriented mindset have truly stood out and I wholeheartedly recommend her to anyone in need of compelling and reliable text content and a trusted partner for collaboration."

EMILIE MARIE KYED / MIGHTY MONDAY DIGITAL AGENCY, COPENHAGEN

 

"Utan överdrift är Louise den bästa copy-skribenten jag jobbat med. Hennes gedigna erfarenhet och hennes förmåga att kunna anpassa text till tema är av högsta klass. Jag har haft äran att jobba med några riktigt duktiga skribenter, men det som särskiljer Louise till den absoluta toppen – är förmågan att få även den tråkigaste texten att hitta lite känsla, energi och flyt. Jag har aldrig sett det göras som hon gör det utanför litteraturen. 
 

Louise är dessutom en ljuvlig människa att ha att göra med.
Hon har en unik positivitet och en välvilja som emanerar från hennes person.

Hon är verkligen en social begåvning och kommer enkelt överens med alla hon jobbar med. Det är en fantastisk förmåga att så enkelt och snabbt kunna skapa det förtroendet hon gör."

SAM ÖGREN / SEM SPECIALIST, PUBLICIS GROUPE SWEDEN

"Louise är en person med härlig energi! Hon är otroligt duktig på sitt jobb och har ett sinne för text, färg och form. Hon jobbar proffsigt och tvekar aldrig att hjälpa till.
Hon är pedagogisk, kunnig och otroligt snäll.

Hennes passion lyser igenom det hon arbetar med och hon har alltid en tydlig plan och struktur. Jag vill även beskriva henne som ambitiös och lojal. Det är sann glädje att få jobba med Louise!"

SANDRA CALLERMO / SITE MANAGER, KEYSTONE EDUCATIONS GROUP

"Jag har jobbat med Louise i flera år, och det är svårt att hitta en mer
varm person. Hon ser alltid människan bakom kollegan och är genuint engagerad i att lära känna alla personer hon jobbar med på djupet.

 

Louise är också en av de bästa pennorna och grafiska hjärnorna vi har. Hon har skrivit flest blockbuster-artiklar i teamet och kan layouta guider i sömen. Ger mina varmaste rekommendationer till Louise!"

MATHIAS FLINK / MARKETING & INSIGHTS MANAGER,
KEYSTONE EDUCATION GROUP

bottom of page