top of page

Webbsida
Aktivt Föräldraskap

Öppenhet och avancerade funktioner

Aktivt Föräldraskap erbjuder kurser för föräldrar, vårdnadshavare och övriga vuxna som lever- eller arbetar tillsammans med barn i åldrarna 1-18 år.

 

Agnetha Stagling Birgersson, grundare av Aktivt Föräldraskap önskade en hemsida som kändes tydlig, inbjudande och varm. Hon önskade dessutom flera mer avancerade funktioner på hemsidan såsom webbshop, medlemssidor med olika access-nivåer, blogg och möjlighet att ladda upp stora volymer med kursfilmer. Och hon fick precis det.


Agnethas önskemål och Aktivt Föräldraskaps kontinuerligt växande behov av fler och nya funktioner på hemsidan har dessutom gett mig möjlighet att utveckla min tekniska kompetens i Wix CMS-system till helt nya nivåer. 

"Kompetent och lyhörd för kundens behov"

"Louise är en engagerad, kunnig och väldigt kompetent person.
Hon är lyhörd för vilka behov kunden har samtidigt som hon har mod att dela sina egna åsikter. Hon är kreativ och skapar levande texter och snygg layout.

 

Louise är lätt att samarbeta med och hon engagerar sig i sina projekt. Hon är självgående och tar stort ansvar för slutresultatet.

Jag kan varmt rekommendera Louise, inte bara som skribent och layoutare. Vilket jobb hon än tar sin an, utför hon med stor noggrannhet och stort ansvarstagande."

Agnetha Stagling Birgersson

Familjeakademin

bottom of page